Sibus Sibus

Simplu & Rapid

Eficient

100% Gratuit

Vorbește cu unul din specialiștii
noștri: luni - vineri • 9:00 - 18:00

   0735 244 305

• Servicii Juridice •
• Avocat Dreptul Afacerilor • Bucuresti •

Răspundem rapid la solicitare

Vă contactăm în scurt timp sau în intervalul precizat

Message

Thanks for your comments.

Nume: *
E-mail: *
Telefon: *
Oraș: *
Vă rog încercați să descrieți pe scurt situația dumneavoastră:
Pot fi contactat:  


Serviciile noastre sunt 100% GRATUITE pentru companii, fără niciun fel de obligații

Faceți cunoștință!

Orice colaborare de succes începe cu o strângere de mână. Avocatul va analiza situația situația juridică ce necesită soluționare urmând să vă ofere o imagine de ansamblu a acesteia. Discutați deschis despre prioritățile și obiectivele prestabilite, evaluați împreună așteptările, șansele de succes cât și riscurile la care sunteți supus precum și implicațiile fiscale sau de natură concurențială ale acțiunilor comerciale.

Înainte de toate, aveți nevoie de un avocat specializat.

Avocaţii sunt foarte diferiți în ceea ce privește experiența, specializarea, modalitatea de abordare a cazurilor, dar şi ca tipologie umană. Este important să cunoașteți în detaliu scopul urmărit prin demersul juridic respectiv, dar și să recunoașteți dacă vă aflați în faţa profesionistului dorit şi cât de compatibil îl percepeți în raport la speța dumneavoastră.

Cât costă un avocat?

O întrebare des întâlnită și un criteriu important în decizia ce va fi luată. Însă trebuie să țineți cont că avocatura este o profesie liberală. Onorariul îl puteți stabili odată cu prima discuţie, dacă sunteți mulțumit de profesionalismul acestuia și de implicarea arătată.

Cum funcționează

1. Înregistrați online cererea de ofertă personalizată și datele de contact

2. Vă contactăm telefonic pentru validarea și înțelegerea completă a solicitării personalizate, înainte de a o transmite partenerilor noștri

3. Trei parteneri vor primi solicitarea și vă vor contacta direct pentru a vă prezenta oferta lor de servicii

 Servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor sau a diverselor institutii pentru persoane fizice si juridice.

Avocați specializați în:
• Drept Muncii
• Drept Civil
• Drept Comercial
• Drept Societar
• Consultanță în afaceri
• Achiziții publice

Te ajuta sa intocmesti:

Actiuni litigii de munca, drepturi salariale
Cereri in materie de divort, partaj si custodie
Actiuni in materie de frauda economica
Contracte de vanzare-cumparare
Procedura de insolventa si reorganizare
Actiuni litigii de munca, drepturi salariale
Contestatii proces- verbal, acte procedurale
Dezbaterea succesiunii, mostenirii și actiuni retrocedari

Ultimii noștri clienți

 • Persoana juridica - infiintata in anul 2010 (detinatoarea unei pozitii principale in Topul firmelor pentru IMM).

  Obiect de activitate principal - desfasurarea de activitati de jocuri de noroc si pariuri. Solicita asistenta si reprezentare juridica in materie de contracte civile.

 • S.R.L - infiintata in anul 1999

  S.R.L - infiintata in anul 1999, cu un numar de 14 angajati, avand ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al materialului lemnos, materialelor de construcţii şi produselor sanitare, solicita consultanta si reprezentare juridica pentru deschiderea procedurii de reorganizare judiciara.

 • S.R.L- infiintata in anul 2003

  S.R.L- infiintata in anul 2003, avand 5 sedii secundare la nivel national. Obiect de activitate - intermedierea in comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun; se solicita reprezentare si asistare juridica pentru recuperarea debitelor si executarea silita.

 • Brutarie - aproximativ 8 angajati

  Brutarie - aproximativ 8 angajati, avand activitate principala productia si distribuirea produselor de panificatie si patiserie. Sunt solicitate servicii de consultanta juridica in vederea incheierii contractelor comerciale cu furnizorii si clientii, asistenta fiscala specializata in timpul controalelor efectuate de autoritatile fiscale si reprezentarea in relatia cu autoritatile fiscale sau in litigiile privind problemele de natura fiscala ( TVA, impozite)

 • S.R.L – infiintata in septembrie

  S.R.L – infiintata in septembrie; obiectul de activitate il constituie constructiile si confectiile metalice; solicita serviciile unui avocat pentru redactarea de contracte individuale de munca, negocierea si redactarea contractelor colective de munca, redactarea de regulamente interne si fise ale postului si reprezentarea in cazul conflictelor de munca.

 • Agentie imobiliara

  Agentie imobiliara - infiintata in anul 2011- solicita consultanta si asistenta juridica in procesul de intermediere in vanzare, cumparare si inchiriere de bunuri imobiliare (investitii imobiliare).

 • Cetatean italian de origine romana

  Cetatean italian de origine romana, casatorit cu o romanca, au 2 copii cu dubla cetatenie. Solicita consultanta, asistenta juridica si reprezentare in procesul de divort (partaj, stabilire pensie de intretinere si program de vizitare a minorilor).

Clienții noștri

Ne asigurăm că facem cea mai potrivită conexiune între parteneri și clienți, în funcție de mărimea și complexitatea activităților pe care le aceștia le desfașoară. Lucrăm cu mai mult de 4.500 de profesioniști independenți, inclusiv firme și cabinete individuale de avocatură, firme de contabilitate și audit și companii BIG 4 din cele mai mari 40 de orașe din România.

Indiferent de mărime, îți analizăm afacerea și ne dedicăm timpul pentru a te ajuta să găsești profesionistul local potrivit. Primești gratuit 3 oferte într-un interval de 6h.

Ne poți suna sau scrie dacă dorești să discutăm o posibilă soluție pentru problema ta.

Lasă-ne să te ajutăm! Sibus este specializat în găsirea celor mai potriviți parteneri locali pentru activitatea ta!

GRATIS

UȘOR

RAPID

EFICIENT

Este un serviciu gratuit, personalizat și fără obligații pentru a-ți găsi specialistul potrivit pentru rezolvarea problemelor tale.

În mai puțin de 2 minute completezi formularul urmând ca în scurt timp să fii contactat de către un membru al echipei Sibus.

Solicitarea ta este analizată și în mai puțin de 6 ore tu vei fi contactat direct de către partenerii noștri.

Contactul direct cu partenerul potrivit pentru situația în care te afli te va ajuta să economisești resurse de timp si bani.

Iti oferim rapid o solutie facila pentru problemele tale, de la contabilitate financiara, de gestiune, audit financiar contabil, la drept civil si dreptul afacerilor. Serviciul nostru este disponibil in toate marile orase ale tarii, inclusiv Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Oradea si Sibiu.

Conectandu-te la Sibus Online primesti gratuit, intr-un interval de 6 ore, 3 oferte personalizate, urmand ca tu sa iti alegi partenerul potrivit.