sibus

Aici, pentru a te ajuta!

 Noi îţi depăşim aşteptările!

Prin servicul nostru te punem în legatură directă cu 3 avocaţi experimentaţi în divorţ. Vorbeşte cu specialistii noştri despre nevoile tale, astfel încât noi să găsim exact persoana care să te ajute. Economiseşte timp - lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot!

Completează formularul și vei fi contactat în scurt timp de un consultant Sibus. Te sunăm pentru a confima că am înţeles cu exactitate cererea ta şi pentru a ne asigura ca rezultatul va fii pe măsura aşteptările tale.

 3 avocaţi te sună în maxim 3 ore!

Cererea ta este trimisă către mai mult de 100 de avocaţi specializaţi în divorţuri. În urmatoarele 3 ore căutăm cei mai potriviţi avocaţi, care vor avea timpul şi resursele necesare pentru a rezolva cazul tău.

3 avocați te vor suna în intervalul de timp specificat! Aceştia nu numai că vor fi și informați cu detaliile specifice cazului tău, ci vor fi pregatiţi să te asiste pe întregul proces.

 Alege specialistul potrivit!

Înainte de a lua o decizie, poartă discuţii cu toţi consultanţii propuşi de noi. Ascultă sfaturile acestora şi cum prevede fiecare să rezolve situaţia pe care o ai.

Este important să iei decizia corectă şi să înţelegi ce alternative ai. Preţul seriviciului acceptat are o valoare semnificativă, dar nu trebuie să uiţi de consecinţele unei eventuale decizii greşite!

100% gratuit şi simplu

Sibus promite cele mai bune soluţii
Vom ruga 100+ de avocaţi să te ajute
3 specialişti te vor contacta telefonic
Economiseşte timp - ne ocupăm noi de tot!

Message


O decizie foarte importantă!

Partenerii noştri sunt specializaţi în următoarele:

• Divorţuri

• Separari legale

• Custodii

• Pensii alimentare şi sprijin pentru copii

Divorţul este un pas important în viaţă, când trebuie să iei mai multe decizii la nivel emoţional, legal şi economic. Poate unul din voi să rămână în locuinţa actuală? Cine va trebui să se mute? Cum veţi împărţi bunurile cât şi datoriile şi care este situaţia financiară curentă? Unde vor locui copii?

În cazul în care ai copii, interesele şi viitorul acestora sunt cele mai importante. Trebuie să vă puneţi de acord asupra custodiei, dreptul la vizite şi alocaţia copilului.

Cum veţi împărţi bunurile acumulate înaintea şi în timpul căsăoriei? Pentru a te asigura că drepturile şi interesele copilului sunt protejate, bunurile si pasivele trebuiesc contabilizate printr-o întelegere scrisă.

Avocatul îţi protejează drepturile!

Deşi există posibilitatea ca tu şi partenerul tău sa vă fi pus de acord în privinţa divorţului, considerăm că pentru siguranţa fiecăreia dintre părti, prezenţa unui avocat este mai mult decât necesară. Alege un avocat cu experienţa pentru viitoarele proceduri, şi mai mult decât atât, alege avocatul în care te încrezi, ştiind că acesta te va ghida pas cu pas până la soluţionarea şi încheierea cazului.

Trebuie să protejezi ce este al tău din punct de vedere legal!

Viaţa merge mai departe!

Fiecare caz de divorţ este unic, având particularităţi proprii şi cu siguranţă, separarea necesită timp. De aceea, ar trebui să ai o viziune clară asupra situaţiei şi să fi îndrumat pe tot parcursul procesului - totul pentru ca tu să iei cele mai bune decizii la momentul potrivit. Această îndrumare îţi poate asigura liniştea de care ai nevoie pe toată durata divorţului.

Îţi recomandăm să apelezi la consiliere juridică adecvată.

Stabileste o întâlnire cu avocaţii pe care ţi-i întroducem cât mai repede. Încearcă să intelegi cât mai bine drepturile tale privind copii, separarea si divorţul. Vorbeste cu 3 profesionişti diferiţi şi încearcă să înţelegi propunerile lor. Când iei o decizie cu privire la costuri, trebuie sa iei în considerare toate alternativele pe care le ai.

> Te punem în legătura cu 3 avocaţi din oraşul tău <