sibus
Sibus / Despre

Keep it simple!

"Când totul este complicat"

Ideea companiei a apărut prin Let's Meet în august 2013, când am început să organizăm evenimente business în Bucureşti la care participau micile societăţi şi specialişti din diverse domenii. La aceste întâlniri, ne-am dat seama rapid că relaţiile de business de success se bazează pe compatibilitate şi încredere reciprocă.

Ideea noastră a fost să ajutăm companiile să întâlnească uşor şi rapid specialiştii de care aveau nevoie. O echipă creativă şi consistentă formată din un avocat, auditor, departamentul de marketing, PR şi IT au reuşit sa aducă această idee la realitate.

Imediat după s-a născut conceptul “Cere 3 oferte” dedicat pieţei B2B. Astăzi, compania se numeşte Sibus | Simplicity in Business şi după 3 ani jumate de activitate, ne aflăm în peste 3 ţări şi ne dorim să ajutăm în continuare cât mai multe companii.


Cu ce ne ocupăm

Platforma Sibus a fost înființată în mai 2014 și începând cu acest an am ajutat companiile să ia legătura mai ușor cu specialișiti cu experiență din toată țara.

Discutăm cu fiecare dintre clienții noștri și împărțim experiența pe care o avem înainte de a găsi contabilul, auditorul sau avocatul solicitat.

Misiunea noastră

Prin Sibus, companiile se întâlnesc mai ușor - creăm "Simplitate în Afaceri". Asistăm gratuit clienții și oferim o alternativă accesibilă de a obține rezultate bune partenerilor noștri dedicați.

Încercăm să oferim transparență, încredere și să creăm avantaje pentru ambele părți: atât clienților, cât și partenerilor.