sibus
SIBUS / Despre

NU TE COMPLICA

"Cand devine prea dificil!"

Bine ati venit la Bucuresti! De fapt, aceasta a fost gandul primit cand am inceput organizarea de intalniri intre oamenii de afaceri si consilieri la Let's Meet din Bucuresti in anul 2013. Let's Meet s-a inchis in noiembrie 2015, dupa tragicul eveniment din Colectiv, dar a organizat 156 de evenimente de succes si excursii cu mai mult de 6.000 persoane din aprilie 2011. La intalnirile noastre de afaceri, am confirmat rapid ceea ce stiam deja, si anume, ca o relatie de durata de afaceri este construita in primul rand pe incredere si chimie interpersonala.

Ideea noastra a fost de a face totul cat mai usor si mai rapid pentru ca oamenii de afaceri si companiile sa se intalneasca. Un mic grup format dintr-un avocat, un IT-ist, oameni creativi din cadrul departamentului de marketing si PR, si desigur, un fost auditor s-au aventurat pentru a forma contextul solutiei pentru problema.

Impreuna, am dezvoltat o platforma si am adaptat conceptul "Obtine 3 oferte!" pentru piata romaneasca incepand din Bucuresti. Astazi, numele nostru este Sibus | Simplicity in Business si dupa 3 ani suntem activi in 38 de orase din Romania, in 4 tari si suntem nerabdatori sa ajutam cat mai multe companii folosind aceeasi reteta.

Roxana Radoi

Optimistic Problem Solver

Roxana este responsabila pentru sectiunea contabilitate / audit, in cadrul companiei Sibus Romania.

Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si detine o diploma de master in Dreptul Afacerilor. Are o experienta juridica de peste 2 ani dobandita in cadrul unui cabinet de avocatura din Bucuresti.

Ii plac provocarile si lucrurile noi, intrucat gaseste in orice ocazie un prilej pentru a invata ceva. Este o persoana plina de energie, cu un zambet larg mereu pe buze. Iubeste sa interactioneze cu oamenii, sa calatoreasca si sa citeasca.

Georgiana Gheorghita

Business Angel

Georgiana este responsabila pentru sectiunea juridica, in cadrul companiei Sibus Romania.

Ea detine o diploma de master, specializare Stiinte penale si drept comercial. In perioada 2011-2014 a lucrat in domeniul organizatiilor non guvernamentale pentru apararea drepturilor omului.

Georgiana a acumulat experienta in mai multe domenii si stie cum sa rezolve o situatie critica. Ea este o persoana diplomata si pro drepturile omului.

Happy entrepreneur   facebook linkedin

Patrick is the founder of Let's Meet and of Sibus/OʟɪʀO in Bucharest and originally from Roskilde in Denmark. He holds a Master of Science's degree from Copenhagen Business School, specialising in finance, accounting, auditing, tax and corporate law.

Between 1996-07 he worked in the audit advisory industry at State-Authorised Auditors, Ernst & Young and KPMG and from 2007-10 with international transactions and Group Finance at Radiometer Medical, Carlsberg Breweries and First Line Estates, a real estate company owned by the Danish "Damgaard brothers" from the former Damgaard Data and Navision Financials, which was bought by Microsoft.

Patrick has been an entrepreneur for 7 years and today operates and develops online businesses based in Bucharest, where he has resided since August 2010.

Domeniile de specialitate

The Sibus platform has since May 2014 specialised in helping small and medium-sized businesses to get in touch quickly with skilled and reputable advisers.

We listen to our clients and share our experiences and insight with them before we start looking for the right accountant, auditor or tax adviser.

Misiunea noastra

Sibus makes it easier for companies to meet - we create "Simplicity in Business". We provide free assistance to serious clients and make it cheaper for our dedicated partners to achieve good results.

We increase market transparency, make it easier and create improved profitability for both clients and partners.

Detaliile companiei

Sibus Online International S.R.L.

CUI: RO 35 36 01 77

Sibus Online S.R.L.

CUI: 33 12 36 03

www.sibus.ro S.R.L.

CUI: 32 65 33 50